Fysiotherapie

Sportcentrum Physic Point werkt samen met Fysiotherapie van Beelen

Karin van Beelen heeft haar eigen fysiotherapiepraktijk aan de Zonnebloemstraat in Katwijk aan den Rijn. Zij is een enthousiaste fysiotherapeute met up-to-date kennis van de nieuwste ontwikkelingen op het fysiotherapeutisch vakgebied, medische fitness en revalidatie.

Heeft u een blessure of beginnende klacht?

Ga naar het Fysiotherapeutisch spreekuur in het sportcentrum!

Heeft u last van een klacht waar u zelf niet uit komt? Of het nu voor een langdurig rug- of schouderprobleem, een verrekking van een spier die maar niet overgaat, een raar gevoel in de arm of een gekneusde enkel is, u krijgt passend advies. Heeft u een blessure en wilt u de mening van een professional?

Voor alle leden van Physic Point is er een spreekuur om de week op donderdagavond, van 19:30 tot 20:30 uur. Karin van Beelen is dan aanwezig om gratis en vrijblijvend uw vragen te beantwoorden. Zonodig krijgt u advies over het uitvoeren van bepaalde oefeningen binnen het fitnesscentrum. U kunt zich hiervoor inschrijven bij de receptie van het sportcentrum.

Mocht het een klacht zijn, waarbij advies, over de uit te voeren oefeningen binnen het fitnesscentrum, niet voldoende blijkt te zijn, dan kunnen leden van Physic Point vrijwel altijd binnen 2 dagen terecht voor een afspraak in de praktijk.

Voor meer informatie vraag het aan de receptie van het sportcentrum of bel ons: 071 – 40 78 334 of neem contact op met Fysiotherapie van Beelen: 071 – 40 77 000