fbpx
Medisch Trainer

Arie Klok – Personal en Medisch Trainer

Arie Klok, woonachtig in Katwijk, is eerder een aantal jaren werkzaam geweest in een revalidatie- en bewegingscentrum in Katwijk. Momenteel werkt Arie alweer 8 jaar bij Physic Point. De eerste jaren als Fitness Instructeur en als Instructeur voor senioren maar na verschillende opleidingen, nu ook als Personal en Medisch Trainer.

“Als Personal Trainer probeer ik u zo goed mogelijk te helpen om uw doelstelling te behalen. De uitdaging voor mij is, naast het werken aan een gezond en sterk lichaam, u ook mentaal sterker te maken omdat het één niet zonder het ander kan.

De opleiding van Personal en Medisch Trainer heb ik in juli 2014 afgerond. Als Medisch Trainer mag en kan ik mensen met de meest uiteenlopende klachten behandelen. Denk hierbij aan nek-, rug-, schouder-, knie- en enkelklachten. Ik werk volgens de 4xT methode. De 4xT staat voor: testen, tapen, triggeren en trainen. Deze methode geeft in tegenstelling tot vele andere methoden direct een verbetering.

Door de mechaniek van het aangedane gewricht te testen en het verbeteren van de mechaniek door middel van sturing van de fascia (bindweefsel) met tape, ervaren klanten direct een verbetering van de mechaniek en daardoor ook pijnverlichting. Door vervolgens de juiste oefeningen te doen na de behandeling, ‘slijt‘ de juiste beweging er nog beter in wat het herstel bevorderd.

Veel mensen die ik spreek voelen zich in hun huidige situatie aan het lijntje gehouden. Echter de bedoeling van iedere behandeling is dat deze voor verbetering zorgt. Ondertussen ken ik via mijn netwerk diverse specialisten waardoor ik mensen nog beter kan helpen door ze bijvoorbeeld direct naar de juiste specialist door te verwijzen.

Heeft u een vraag of wilt u informatie, dan hoor ik dat graag van u. Ik ben te bereiken op telefoonnummer: 06-51961222 of via mail: arieklok74@hotmail.com.”