Sportcentrum Physic Point werkt samen met Jan Willem

FYSIOTHERAPIE

Jan Willem: In juli 2013 heb ik de opleiding tot fysiotherapeut aan Hogeschool Thim van der Laan afgerond. De daarop volgende periode heb ik in verschillende praktijken werkervaring opgedaan. In oktober 2016 is mijn droom uitgekomen, een eigen fysiotherapie praktijk waar ik mijn visie als zorgprofessional kan uitdragen.

Deze praktijk is gevestigd aan de Sandtlaan 56 naast Sportcentrum Physic Point, wat mij de mogelijkheid biedt gebruik te maken van de faciliteiten daar. Het gebruik van de verschillende apparaten kan zinvol zijn tijdens een behandeltraject. Te denken valt aan herstel na een sportblessure, maar juist ook opnieuw in beweging komen na andere klachten. Bijvoorbeeld herstel na een operatie of het opnieuw leren lopen na een CVA.

Als fysiotherapeut ben ik een harde werker, eerlijk, enthousiast en persoonlijk. Door mijn brede achtergrond heb ik veel kennis over de vele kanten van fysiotherapie. Het totale bewegingsapparaat is bij ieder mens hetzelfde, maar de persoon die het aanstuurt maakt het uniek. Zo is voor iedereen een blessure anders en vraagt de behandeling per persoon een behandeling op maat.

Als fysiotherapeut sta ik geregistreerd bij het Centraal Kwaliteitsregister (CKR), het KNGF (Koninklijk Nederlands Genootschap Fysiotherapie) en het BIG-register. Een BIG-registratie geeft duidelijkheid over de bevoegdheid van een zorgverlener.

Om mijzelf als fysiotherapeut te blijven ontwikkelen volg ik regelmatig cursussen en opleidingen.