FOR THOSE WHO WANT TO TAKE ACTION       

PROEFLES AANVRAGEN       

                            Minimum leeftijd voor een proefles is 15 jaar!

Je kent het wel, een proefles waarbij je kunt kijken of onze sportschool wat voor jou is. En aangezien wij erg zeker zijn van het feit dat je je bij ons op je plek zal voelen willen we je graag verder helpen op het moment dat je voor het eerst binnenloopt bij ons in de sportschool.

Daarom kan je ervoor kiezen om onder begeleiding van een fitness instructeur de gym te verkennen en om je te laten zien hoe onze apparatuur werkt en hoe je daar het beste gebruik van maakt.

Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om lekker vrij rond te kijken. We willen je namelijk niks verplichten. Wij bieden je alleen de mogelijkheden om er het beste uit te halen. Dus ben jij op zoek naar een plek waar je daadwerkelijk de kennis en mogelijkheden vindt om jouw persoonlijke doelen te behalen? Dan nodigen we je van harte uit om eens bij ons langs te komen en Physic Point eens te ervaren.

Een proefles is tot onze spijt niet meer gratis. Op een gegeven moment toen wij steeds populairder werden werd er misbruik van gemaakt, mensen kwamen regelmatig gratis sporten. De kosten van de eerste proefles worden terugbetaald indien je binnen 7 dagen lid wordt.

HOE VRAAG IK EEN PROEFLES AAN?                 

Onder begeleiding
Voor een proefles onder begeleiding van een fitness instructeur (30 min.) kan je het beste een afspraak maken! Zo weet je zeker dat jouw proefles optimaal benut kan worden. Hiervoor kan je ons het beste via 0714078334. Na deze begeleiding kan je gewoon nog verder sporten!

Vrije proefles
Misschien heb je niet zo’n behoefte om met een fitness instructeur even alles door te lopen. Voor een proefles hoef je dan geen afspraak te maken!

Het is wel van belang dat je een geldig legitimatiebewijs meeneemt.

We zijn ontzettend enthousiast dat je nieuwsgierig bent naar onze gym. Daarom verwelkomen we je graag! We zien je snel.